Logo Zuiver Opleidingen wit

Succesverhalen

“Onze drijfveer is het maximale uit mensen willen halen zowel op professioneel als op persoonlijk vlak”

Zuiver biedt diverse schoonmaakopleidingen. Wij opereren landelijk en leiden medewerkers op van schoonmaakbedrijven, huishoudelijk medewerkers in een “eigen dienst situatie” en medewerkers van leerwerkbedrijven. Wij zijn goed in schoonmaak én in het beoordelen van de leerwijze van mensen. Dat laatste is belangrijk omdat iedere cursist uniek is en anders leert. Onze trainers weten hier op een professionele en respectvolle manier mee om te gaan, wat zorgt voor een optimaal leerresultaat en in veel gevallen meer zelfvertrouwen.

Inmiddels hebben wij een jarenlang partnership met Zuiver. Wij laten al onze medewerkers de opleiding tot medewerker algemeen schoonmaakonderhoud  volgen bij Zuiver Opleidingen.
De resultaten zijn naar volle tevredenheid en er is veel aandacht voor de mensen, ook als er eens iemand het minder makkelijk oppakt. Wat ons verder aanspreekt is het maatwerk dat wordt geleverd, altijd betrouwbaar en stabiel!

Succlean

Een aantal van onze Poolse medewerkers heeft de cursus “Nederlandse Taal op het werk” gevolgd. Naast het feit dat ze het erg gezellig hebben gehad tijdens de cursus, hebben ze er veel van opgestoken.

De communicatie tussen de collega’s verloopt veel beter en ook kunnen ze klanten nu netjes te woord staan. We merken dat het voor meer eenheid heeft gezorgd binnen het hele team. Ze snappen beter wat er van hun wordt verwacht en nemen nu zelf ook meer initiatief.

Weekra schoonmaak

Zuiver is voor ons een opleider die met veel kennis, geduld en passie onze medewerkers traint naar een hoger niveau. Onze doelgroep, mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, is voor de docenten van Zuiver geen probleem. Als klant wordt je ontzorgd en je hoeft je geen zorgen te maken over de kwaliteit. De ervaringen tot nu toe zijn volledig positief zeker gezien het resultaat van opleidingen.

Werkse

De docent (Arjen) is een kei in zijn vak: hij is altijd zoekende naar de best passende oplossing voor een probleem. Hij kan optimaal motiveren en begeleiden, zowel op individueel als op groepsniveau. Doorziet snel wat nodig is om doelgericht te blijven. Bovenal is hij een betrokken mens

Justitiële Jeugd Inrichting

ASITO vindt de ontwikkeling van medewerkers van groot belang. De ontwikkeling van de Nederlandse taal is daar een essentieel onderdeel van. De taaltrajecten voor onze medewerkers laten wij door Zuiver Opleidingen verzorgen. We ervaren dat als kwalitatief goede trajecten: vakkundige docenten die ook thuis zijn in de schoonmaak. Daarnaast verloopt de samenwerking soepel: korte lijnen en een prettig contact. Zuiver denkt goed mee rondom de organisatie van een traject. Een heus partnerschap!

Asito

Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten streeft altijd naar een maximale kwaliteit van dienstverlening. We vinden het daarom erg belangrijk dat onze collega’s hun kennis en kunde op peil houden. Onze klanten verwachten vaak maatwerk. Des te fijner is het dat we met Zuiver Opleidingen een partner hebben met wie we dezelfde visie delen op het gebied van kennis en kwaliteit. Het slagingspercentage bij de vakopleidingen is bijna 100%. Wij kunnen ons geen betere partner wensen.

Balans

Wij zijn erg enthousiast over de taalcursus die onze medewerkers bij Zuiver hebben gevolgd. De docent (Harold) heeft goed weten in te schatten waar de leerbehoefte van zijn cursisten lag en heeft met veel geduld het taalniveau op een hoger plan gebracht. Prettig dat hij goed thuis is in het jargon van de schoonmaakbranche en hij op de hoogte is van waar de schoonmaker tijdens het werk mee te maken krijgt. De cursisten kunnen hierdoor het geleerde direct op de werkvloer toepassen.

Willems & Zn

Zuiver opleidingen verzorgt al jarenlang de Nederlandse taalcursussen voor onze Schooncollega’s. Harold onze docent geeft les op 2 verschillende locaties op 4 verschillende niveaus. En dat elke keer weer met veel plezier.
Het is mooi om te zien, dat onze schooncollega’s leren communiceren in het Nederlands en zichtbaar groeien wat betreft zelfvertrouwen. Er wordt steeds meer Nederlands gesproken op de werkvloer en ze begrijpen beter wat er van hen wordt verwacht. Prachtige ontwikkeling.
Ook ontzettend tevreden over Simone van Heck, die altijd in is voor een gezellig praatje en heerlijk vooruit aan het plannen is. Ontzorgen. Leuke en fijne samenwerking op basis van vertrouwen. Zuiver snapt het.

1nergiek

Simone Van Heck

Kennismaken?

Heeft u vragen of behoefte aan persoonlijk advies? Mailt u ons dan gerust. Uiteraard kunt u ons ook direct bellen. 

Simone Van Heck