Digitale vaardigheden, de basis

De opleiding

Het werken met internet wordt steeds belangrijker in de maatschappij. Veel bedrijven digitaliseren bedrijfsprocessen, maar ook privé neemt de digitale wereld een belangrijke rol in. Voor het maken van een afspraak bij een zorgverlener, contacten met overheidsinstellingen, bankieren of het plaatsen van een bestelling is het internet nodig. Zonder digitale vaardigheden valt men steeds vaker ‘buiten de boot’. 

Om uw medewerker te trainen op vaardigheden die nodig zijn om te zorgen voor de eigen gezondheids-/ financiële/ sociale/ werksituatie verzorgen wij graag bij u op locatie een cursus ‘Digitale vaardigheden, de basis’.   

In deze cursus komen diverse vaardigheden van het digitaal werken aan de orde, zoals:

Om het beginniveau en de leerbaarheid van de kandidaat vast te stellen wordt een intake-toets afgenomen.

Voor wie?

Voor alle medewerkers die u de gelegenheid wilt bieden basisvaardigheden op te doen op het gebied van het werken met internet.

Vooropleiding

Om met succes deel te nemen aan de opleiding is geen vooropleiding vereist. Wel dient de cursist Nederlands te begrijpen en te spreken op minimaal A1-niveau.

Duur en locatie van de cursus digitale vaardigheden

De duur van de cursus is afhankelijk van het aantal cursisten en varieert tussen 24 en 50 lesuren. De lessen vinden wekelijks plaats op een door u aangegeven locatie. De dagdelen worden in onderling overleg bepaald.

Certificaat

De kandidaat ontvangt na afloop van de cursus een Certificaat van Zuiver Opleidingen.

Kosten en subsidie

Voor het volgen van deze cursus zijn in sommige gevallen subsidies beschikbaar waardoor de opleidingskosten nihil zijn. Graag informeren wij u over de mogelijkheden.

Kennismaken?

Heeft u vragen of behoefte aan persoonlijk advies? Mailt u ons dan gerust. Uiteraard kunt u ons ook direct bellen.