Logo Zuiver Opleidingen wit

Mijn bedrijfsapp

Cursus 'Mijn bedrijfsapp'

Uw organisatie maakt een aantal administratieve processen efficiënter door het gebruik van een app. Bijvoorbeeld voor het doen van bestellingen, het doorgeven van storingen, etc. Heel makkelijk en tijdsbesparend, als alle beoogde gebruikers weten hoe zij er mee om moeten gaan. Als een deel van de medewerkers het gebruik van de app niet goed begrijpt, komt het al gauw ‘in de ijskast’ terecht.

Om ervoor te zorgen dat alle medewerkers digitale aansluiting vinden en het gebruik van de bedrijfsapp een succes wordt, organiseren wij graag bij u op locatie een cursus ‘Mijn bedrijfsapp’. Binnen enkele lessen wordt het gebruik van de app behandeld. Zeer praktisch, met veel oefeningen en herhalingen waar nodig.

Voor wie

Voor elke medewerker die hulp nodig heeft om de bedrijfsapp te kunnen gebruiken.

Vooropleiding

Om met succes deel te nemen aan de cursus is geen vooropleiding vereist. Wel dient de cursist Nederlands te begrijpen en te spreken op minimaal A1-niveau.

Duur en locatie van de cursus

De cursus omvat 2 lessen van 3 uur. De lessen vinden plaats op een door u aangegeven locatie. De dagdelen worden in onderling overleg bepaald.

Certificaat

De cursist ontvangt na afloop van de cursus een certificaat van Zuiver Opleidingen.

Kosten en subsidie

Voor het volgen van deze cursus zijn in sommige gevallen subsidies beschikbaar waardoor de opleidingskosten nihil zijn. Graag informeren wij u over de mogelijkheden.

Simone Van Heck

Kennismaken?

Heeft u vragen of behoefte aan persoonlijk advies? Mailt u ons dan gerust. Uiteraard kunt u ons ook direct bellen. 

Simone Van Heck