Logo Zuiver Opleidingen wit

Mijn medewerkersportaal

Cursus 'Mijn medewerkersportaal'

Met een medewerkersportaal kun je efficiënt en veilig communiceren, processen automatiseren en kosten besparen. Een ideale manier van kennisdeling binnen organisaties. Tenminste, als alle beoogde gebruikers weten hoe het portaal werkt. Is dat niet het geval dan lopen deze medewerkers veel essentiële informatie mis.

Om ervoor te zorgen dat alle medewerkers digitale aansluiting vinden, organiseren wij graag bij u op locatie een cursus ‘Mijn medewerkersportaal’. Binnen enkele lessen wordt het gebruik van het portaal behandeld. Zeer praktisch, met veel oefeningen en herhalingen waar nodig.

Voor wie?

Voor elke medewerker die hulp nodig heeft om het online medewerkersportaal te kunnen gebruiken.

Vooropleiding

Om met succes deel te nemen aan de cursus is geen vooropleiding vereist. Wel dient de cursist Nederlands te begrijpen en te spreken op minimaal A1-niveau.

Duur en locatie van de cursus

De cursus omvat 2 lessen van 3 uur. De lessen vinden plaats op een door u aangegeven locatie. De dagdelen worden in onderling overleg bepaald.

Certificaat

De cursist ontvangt na afloop van de cursus een certificaat van Zuiver Opleidingen.

Kosten en subsidie

Voor het volgen van deze cursus zijn in sommige gevallen subsidies beschikbaar waardoor de opleidingskosten nihil zijn. Graag informeren wij u over de mogelijkheden.

Simone Van Heck

Kennismaken?

Heeft u vragen of behoefte aan persoonlijk advies? Mailt u ons dan gerust. Uiteraard kunt u ons ook direct bellen. 

Simone Van Heck