Kernwaardes

Het maximale uit mensen willen halen.
Zowel op professioneel als op persoonlijk vlak.

Over Zuiver

Simone van Heck en Tunҫ Öztopҫu zijn de grondleggers en kartrekkers van Zuiver Opleidingen. Simone heeft haar kennis en kunde opgebouwd in de facilitaire (schoonmaak)wereld en Tunҫ is een geboren trainer. 

Sinds de start in 2012 heeft Zuiver Opleidingen een mooie ontwikkeling doorgemaakt. Inmiddels bestaat Team Zuiver uit diverse gespecialiseerde professionals die allemaal in ieder geval twee dingen gemeen hebben … liefde voor het vak en oprechte aandacht voor mensen.

Elke opleiding uniek

Elke opleiding is bij Zuiver helemaal afgestemd op uw bedrijf en medewerkers. We luisteren naar wat ú belangrijk vindt en nemen al uw wensen mee in de opleiding. Heeft u geen tijd om alles te regelen? Geen probleem, wij doen dat graag voor u.

Onze trainers zijn echte vakmensen met veel kennis en ervaring in de schoonmaak. Daarnaast hebben zij ook veel ervaring in het lesgeven. We houden de lesgroepen klein, zodat elke cursist voldoende individuele aandacht krijgt. We streven naar een gedegen opleiding in een ontspannen en prettige sfeer.

Onze opleidingen zijn betaalbaar omdat we onze overheadkosten zo laag mogelijk houden. Als uw bedrijf in aanmerking komt voor een bijdrage van de Stichting Raad voor Arbeidsverhoudingen Schoonmaak- en Glazenwassersbranche (RAS), dan dekt deze vergoeding de volledige opleidingskosten en een groot deel van de gemiste werkuren.

Bij Zuiver zijn we flexibel. Heeft u specifieke dagen of tijden waarop u de lessen wilt inplannen? Heeft u zelf een locatie beschikbaar of wilt u dat wij er een regelen? Bij Zuiver is er veel mogelijk!

Kennismaken?

Heeft u vragen of behoefte aan persoonlijk advies? Mailt u ons dan gerust. Uiteraard kunt u ons ook direct bellen.